LEZAJLOTT A PÉCSI HELYI FELHÍVÁSOK MÁSODIK TÁRSADALMI EGYEZTETŐ FÓRUMA

2018. november 20-án a Civil Közösségek Házában tartották a pécsi helyi felhívások második Társadalmi Egyeztető Fórumát. A fórumon a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában meghatározott hat beavatkozási területből a következő kettőre készült felhívástervezet került bemutatásra és megvitatásra: TOP-7.1.1-16-H-076-1 – A közösségfejlesztés infrastrukturális hátterének megteremtése; TOP-7.1.1-16-H-076-6 – Hirdi Közösségi Ház fejlesztése (kulcsprojekt).

A jelenlévőket elsőként Dr. Haffner Tamás, a Pécsi Helyi Akciócsoport munkaszervezetének vezetője tájékoztatta a helyi felhívások tervezetének alapadatairól, a főbb tartalmi elemeiről, a pénzügyi szempontokról, a projektgenerálással és benyújtással kapcsolatos információkérési módokról, illetve megismertette velük helyi támogatási kérelemkezelés folyamatát és a benyújtáshoz használandó támogatási kérelem formai és tartalmi elemeit. Ezt követően nyílt lehetősége a résztvevőknek az észrevételeik megtételére és a kérdéseik feltételére.

A helyszínen elhangzott, illetve a társadalmasítás során más csatornákon beérkezett kérdések és a rájuk adott válaszok a Felhívás Előkészítő Munkacsoport ülése után elérhetőek lesznek a Pécsi Helyi Akciócsoport honlapján a helyi felhívások menüpont alatt.

A fórumon elhangzott előadások elérhetők az alábbi linkeken:

TOP-7.1.1-16-H-076-1 – A közösségfejlesztés infrastrukturális hátterének megteremtése

TOP-7.1.1-16-H-076-6 – Hirdi Közösségi Ház fejlesztése