Tájékoztató táblák használata helyi támogatási kérelmek megvalósítása során

Tisztelt Kedvezményezett!

Tájékoztatjuk, hogy a TOP-7.1.1-16-H-076-2 “Összefogáson alapuló közösségfejlesztés, rendezvények, események szervezése” c. Felhívás 3.4.4. “A projekt szakmai megvalósításával kapcsolatos egyéb elvárások” pontja értelmében, megvalósuló projektjük során a kedvezményezett köteles a kötelezően előírt nyilvánosságra vonatkozó előírások teljesítésének keretében egy „C” típusú tájékoztató táblát, és emellett egy Helyi tájékoztató táblát készíttetni és kihelyezni a lakosság tájékoztatása céljából, melyek tartalma arra utal, hogy a helyi fejlesztés a Magyar Állam és az Európai Unió, illetve a Pécsi Helyi Akciócsoport támogatásával biztosított forrásból valósul meg.

A „C” típusú tájékoztató tábla a Széchenyi 2020 (https://www.palyazat.gov.hu/) oldalról a “Pályázati kommunikáció – Arculati kisokos – Tábla generátor” menüpontok alatt tervezhető meg. A Helyi tájékoztató tábla sablonja a Pécsi Helyi Akciócsoport honlapjáról (https://pecsihacs.hu/helyi-felhivasok/ – Helyi tájékoztató tábla ESZA) tölthető le. A Helyi tájékoztató tábla mérete megegyezik a Széchenyi 2020 Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei útmutató és arculati kézikönyv „KTK 2020” c. útmutató és az Arculati Kézikönyv előírásai szerint a projektben készítendő tájékoztató táblák méretével.

A kedvezményezett a projekt tényleges, fizikai megkezdésekor – de legkésőbb a szerződéskötést követő 30 napon belül – köteles a táblákat a projekt helyszínén, jól látható helyen kihelyezni és azokat a projekt fizikai befejezéséig a helyszínén/helyszínein kint tartani. A kihelyezett táblákról egy-egy fotó készítése kötelező, amelyek bizonyítják a feladat teljesítését.
A tájékoztató táblák elkészítésének költségei a Kötelezően előírt nyilvánosság biztosításának költsége költségtípus keretében számolhatók el.

Köszönjük együttműködésüket!