TÁRSADALMI EGYEZTETŐ FÓRUM A PÉCSBÁNYAI KÖZÖSSÉGI HÁZBAN

A Pécsi Helyi Akciócsoport 2019. december 13-án a Pécsbányai Közösségi Házban társadalmi egyeztető fórumot tartott, mely rendezvény keretében a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában meghatározott hat beavatkozási területből az utolsóra készült felhívástervezet került bemutatásra és megvitatásra:

TOP-7.1.1-16-H-076-3 – Pécsbányai Közösségi Ház fejlesztése (kulcsprojekt).

A jelenlévőket elsőként Dr. Haffner Tamás, a Pécsi Helyi Akciócsoport munkaszervezetének vezetője tájékoztatta a helyi felhívás tervezetének alapadatairól, a főbb tartalmi elemeiről, az értékelési előfeltételek és szempontok figyelembevételének fontosságáról, illetve a pénzügyi szempontokról. Megismertette velük továbbá a helyi támogatási kérelemkezelés folyamatát, a benyújtáshoz használandó támogatási kérelem formai és tartalmi elemeit és az információkérési módokat. Ezt követően nyílt lehetősége a résztvevőknek az észrevételeik megtételére és a kérdéseik feltételére.

A felhívás tervezet a Felhívás Előkészítő Munkacsoport 2019. december 17-i ülése után az Irányító Hatóság részére megküldésre kerül szabályossági vizsgálat céljából.

 

 

A felhívás tervezet és a fórumon elhangzott előadás az alábbi linkeken érhetők el:

TOP-7.1.1-16-H-076-3 – Pécsbányai Közösségi Ház fejlesztése

Társadalmi egyeztető fórum