Helyi felhívások

A Pécsi Helyi Akciócsoport Egyesület által megvalósított “Pécsi Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia megvalósítása” című, TOP-7.1.1-16-2016-00076 azonosító számú projekt megvalósítása során a HACS helyi Felhívásokat tesz közzé, melyek ezen az oldalon lesznek elérhetők. A Felhívások tervezése jelenleg is folyamatban van.

A HACS számára kiemelt jelentőségű, hogy a helyi fejlesztési forrásokról zajló társadalmi egyeztetések minden érintett számára követhetőek és minél hatékonyabbak legyenek. Ennek érdekében ezen az oldalon publikálásra kerülnek majd a Felhívások tervezetei, melyekhez a honlapon történő regisztrációt követően lehetőség lesz véleményt hozzáfűzni. A Felhívások kapcsán beérkezett vélemények azonnal elérhetővé válnak a honlap felületén keresztül, így lehetőség nyílik arra is, hogy a partner szervezetek megismerjék egymás véleményét is.

Felhívjuk minden véleményező figyelmét, hogy az esetleg e-mailen beérkező észrevételeket minden esetben elérhetővé tesszük az adott helyi Felhíváshoz tartozó fórum kapcsolódó dokumentumai között, a véleményező nevének és a képviselt szervezet nevének feltűntetésével.

A partnerségi fórum használatakor kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására lesz lehetőség.

Helyi tájékoztató tábla – ERFA

Helyi emlékeztető tábla – ERFA

Helyi tájékoztató tábla – ESZA, programsorozat

Helyi tájékoztató tábla – ESZA, egy rendezvény